حتما درباره روش های کاشت موی سر از قبیل کاشت مو به روش SUT، کاشت مو به روش HRT، کاشت مو به روش FUE و روش های دیگری مانند BHT و FUG شنیده اید. این روش ها جهت بازگرداندن موهای از دست رفته سر مردان و زنان مورد استفاده قرار می گیرند و تاکنون میلیون ها نفر از کسانی که دچار ریزش مو و یا طاسی شده بودند، با استفاده از هر یک از این روش ها، موهای از دست رفته سرشان را بدست آورده اند. در روش های مختلف کاشت موی سر، تارهای مو از بخش های دیگری از سر که بانک موی خوبی دارند و دچار ریزش نشده، جدا شده و در ناحیه ای که دچار ریزش مو و یا طاسی است، کاشته می شوند.
یکی از سئوالات دیگری که بسیاری از مراجعین و علاقه مندان این روزها می پرسند این است که هزینه کاشت مو چقدر است؟ قیمت کاشت مو همانطور که بارها گفته ایم ثابت نیست و بستگی به عوامل مختلفی دارد از جمله تجربه و تخصص پزشک کاشت مو و همکاران وی، هزینه های خود کلینیک، روش ها و تکنیک های مورد استفاده جهت کاشت مو، تجهیزات و امکانات مورد استفاده، تعداد گرفت های استخراج شده جهت اهدا و میزان بزرگ و کوچک بودن ناحیه کم پشت و یا طاسی که عمل کاشت موی طبیعی بر روی آن صورت می گیرد.
سابقا از روش هایی مانند کاشت مو FIT و FUT در بسیاری از کشورهای جهان انجام می شد که عمدتا استخراج موها با دست و توسط تکنیسین ها صورت می گرفت و به این دلیل روش های نسبتا ارزانی بودند اما معایب این تکنیک ها طبیعتا آنقدر بود که موجب شد این تکنیک ها به مرور زمان از رده خارج شدند و امروزه با استفاده از روش کاشت مو Sut و نتایج ماندگار آن و از طرف دیگر مزایای فراوان این تکنیک جدید کاشت مو در مقایسه با تکنیک های قدیمی، همه موجب افزایش محبوبیت و استفاده از این روش در جهان شده است.
از این رو با وجود اینکه هزینه و قیمت روش Sut کمی بیشتر است اما ماندگاری آن و مزایای آن - که بالاتر اشاره کردیم - همه موجب می شوند که این روش تبدیل به بهترین روش کاشت مو شده و هزینه ای که برای عمل کاشت مو با این تکنیک می پردازید، به درستی ارزش آنرا دارد.
به یاد داشته باشید که کاشت مو در ایران نسبت به کشورهای دیگر هم از لحاظ هزینه و هم به دلیل نتایج آن بسیار به صرفه تر و بهتر است. از جمله کلینیک کاشت موی رنسانس که با سالها تجربه در این زمینه پذیرای تعداد بسیاری از افراد و مراجعینی بوده که دچار ناراحتی های ریزش مو شده بودند.
جهت اطلاع از قیمت کاشت مو و مشاوره جهت انجام عمل کاشت مو و یا مشاوره با همکاران ما در کلینیک کاشت و ترمیم موی رنسانس در تماس باشید.
حال به اینجا می رسیم که بانک مو کجاست؟ در زمان عمل کاشت مو چه استفاده ای از آن می شود؟ بانک موی ضعیف چیست و پیوند مو از بدن به سر چگونه است؟
اگر شما هم این سئوالات برایتان پیش آمده در پاسخ باید بدانید که بانک مو ناحیه ای از پوست بدن است که دارای موهای مقاوم و قوی در برابر ریزش مو است. از این رو در زمان جداسازی و استخراج گرفت های مو از این ناحیه آنها را با استفاده از دستگاه های مخصوص (البته در روش کاشت مو Sut) جدا کرده و به دقت در بخشی از سر که موها در آن کم پشت شده و یا دچار طاسی شده، کاشته می شوند. بهترین حالت این است که بانک مو از نواحی پشت سر انتخاب شود چرا که در این بخش از سر فولیکول های مو بسیار مقاوم ترند و به دلایل هورمونی ریزش آنها بسیار کم است. همچنین نواحی اطراف گوش ها. این تارهای موها به دلیل مقاوم بودن در برابر ریزش، زمانی که به جلوی سر - ناحیه ای که دچار ریزش شده - منتقل می شوند، همچنان به رشد خود ادامه می دهند. از این رو پس از مدتی ناحیه کم پشت و یا خالی شده از موها بار دیگر صاحب مو می شوند و بعد از گذشت مدت کوتاهی کوچکترین اثری از عمل جراحی بر روی سر فرد باقی نمی ماند و وی براحتی و با خیال راحت می تواند به کار و امور روزمره خود بپردازد.
- کاشت مو FUT :
این روش یکی از قدیمی ترین روش های اولیه کاشت موی سر بود که در آن فرد با استفاده از مقدار زیادی دارو بیهوش می کردند. بخش هایی از پوست پشت سر که دارای بانک موی مناسبی بود، از جا بریده شده و در نواحی جلوی سر که دچار ریزش مو و یا طاسی شده بود، پیوند زده می شد. این روش عوارض جانبی زیادی از جمله کم بودن تعداد گرفت های کاشته شده، بیهوشی، درد های پس از عمل، بجا ماندن خط بخیه کاشت مو (اسکار مو) بود. از این رو پس از مدتی روش های جدیدتری جهت درمان ریزش مو و کاشت موی سر مورد استفاده قرار گرفت.
- کاشت مو FIT :
پس از مدتی روش کاشت مو FIT توسط محققان و کارشناسان علم کاشت مو عرضه شد که از روش FUT بهتر بود و تعداد گرفت های کاشته شده و نتیجه نهایی کاشت مو بسیار بهتر بود اما این روش هم معایب خاص خود را داشت مانند دوران نقاهت، نیاز به استراحت بعد از عمل، خونریزی، نیاز به جلسات مکرر، تورم در برخی نواحی سر و... که همه اینها موجب شدند این تکنیک هم پس از مدتی از رونق بیفتد. در این تکنیک کاشت مو، تارهای مو از بخش هایی از نواحی مختلف پشت سر جهت پیوند زدن به نواحی دچار ریزش، کنده و در آنجا پیوند زده می شد. در واقع این روش نوع پیشرفته و بهبود یافته تکنیک کاشت مو FUT بود.
- کاشت مو BHT :
این روش مشابه روش های دیگر بود با این تفاوت که در این تکنیک کاشت موی سر، از نواحی دیگر بدن موها کنده و به نواحی از سر که دچار طاسی یا ریزش مو شده بودند، پیوند زده می شد. این روش هم عوارض و معایب خاص خود را داشت و بازدهی لازم و نتایج عالی را در بر نداشت.
- کاشت مو SUT :
این روش کاشت موی سر، در حال حاضر بهترین روش است که برای بسیاری از مراجعه کنندگان و افرادی که دچار مشکل ریزش موهای سر شده اند، بکار گرفته می شود. این روش دارای کمترین عوارض است و عمل جراحی آن بسیار ساده و بی دردسر صورت می گیرد. نتایج عمل ماندگار و عالی بوده و این روش امروزه در بهترین کیلینک های کاشت مو در جهان مورد استفاده قرار می گیرد. بر خلاف روش های قبلی که عمل به صورت دستی انجام می شد، در این روش از دستگاه های پیشرفته استفاده می شود.
جدیدترین و کامل ترین روشی که برای کاشت موی سر تاکنون معرفی شده است، کاشت مو به روش sut نام دارد. در این روش تا 14000 تاری موی واقعی را می توان کاشت کرد و بدون جراحی، بدون درد، بدون خونریزی و دوران نقاهت می باشد از مزایای این روش انجام کاشت مو با دستگاه اتوماتیک می باشد و حتی رکورد کاشت 60 تار مو در یک سانتی متر بنام این روش ثبت شده است.
معایب کاشت مو خوشبختانه با پیشرفت علم و ورود روش ها و تکنیک های جدید کاشت مو کمتر و کمتر شدند. سابقا در هنگام استفاده از روش هایی مانند FIT و FUT، کاشت مو به روش های نام برده دارای معایب و عوارضی داشت از جمله:
• داشتن درد و خونریزی
• استفاده از بخیه و بجا ماندن خط اسکار
• طبیعی نبودن و گاه عروسکی بودن خط رویش مو
• مدت زمان نقاهت طولانی
• تورم در برخی نواحی صورت
• نیاز به استفاده از داروهای مسکن و آرام بخش
• امکان بروز خطای انسانی
• وجود نکروز در پوست
اما خوشبختانه با وجود روش جدید کاشت مو SUT دیگر این مشکلات برطرف شده و این تکنیک با داشتن حداقل عوارض و معایب کاشت مو تبدیل به موثرترین روش در این زمینه شده. بطوری که امروزه کسانی که از تکنیک SUT استفاده کرده اند، براحتی و پس از مدت کوتاهی استراحت می توانند به سر کار و یا محل تحصیل خود برگردند. همچنین این روش کاملا بدون درد بوده و میزان خونریزی در آن حداقل است و نتایج طبیعی و بسیار عالی این روش موجب رضایت و خرسندی مشتریان شده است.
پیش عمل کاشت نیاز به رعایت نکات و مواردی است که پزشک کلینیک کاشت مو آن ها در اختیارتان خواهد گذاشت.
معمولا از بیماران خواسته می شود آزمایش خون برای موارد خاصی بدهند که در آن وجود بیماری های ویروسی بخصوص و همچنین انعقاد خون مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین لازم است یک هفته پیش از کاشت مو از مصرف قرص های مکمل مانند ویتامین E ، قرصای آسپرین و همچنین مصرف الکل به منظور جلوگیری از رقیق شدن خون خوددرای نمایید.
مشاهده نتیجه نهایی کاشت مو ، عموما نیاز به کمی صبر و حوصله دارد.وضعیت بیماران مختلف در ماه های نخست پس از کاشت مو متفاوت است و معمولا شرایط ثابت و پایداری از نظر تراکم موهای کاشته شده در ماه های اولیه کاشت مو وجود ندارد. البته تمامی این مسائل پس انجام عمل ، از سوی پزشک برای شما تشریح و توضیح داده می شود و جای هیچ نگرانی نیست. در نهایت باید گفت برای مشاهده نتیجه اصلی و نهایی کاشت مو نیاز به حدود یک سال زمان می باشد.
مرکز تخصصی موی رنسانسافتخار دارد با تکنیک های جدید و به روز دنیا در زمینه کاشت مو، تمامی نیازهای متقاضیان را عملی خواهد کرد و رضایت مراجعین قبلی و معرفی این مرکز به اطرافیان و دوستان متقاضیان بر این امر دلالت دارد.
می توانید شماره های تماس کلینیک و یا شماره تلگرام مرکز موی رنسانس با مشاوران ما در تماس باشید.